Använd garn från Hjertegarn

Hjertegarn är en dansk garntillverkare. Det finns ett brett sortiment av hjertegarn med många olika kvaliteter och färger. Hos Knittingroom finns det flera av detta garnmärkes garner. Bland annat garn organic, garn alpaca, garn wool silk, garn extrafine merino och många fler varianter. Vilket garn av Hjertegarn just du behöver beror helt och hållet på vad det är du har tänkt att sticka för något. Du kan välja mellan flera olika stickbeskrivningar och virkbeskrivningar hos detta företag. I dessa beskrivningar så står det exakt vad du ska ha för garn. Att sticka kläder i garn är avkopplande samt att du dessutom får bekväma, snygga plagg när du är klar.

Köp garn på nätet från Hjertegarn med flera andra

Du som vill ha garn från Hjertegarn eller andra tillverkare, du hittar ett stort utbud av just detta hos Knittingroom. Utöver Hjertegarn så finns det garn från Cewec, Dale Garn, Järbo Garn, Viking of Norway och mycket mer. Det finns garn av en mängd olika kvalitéer och färger och tjocklekar.

Det finns mjuka garner, babygarner, glittriga garner, garner med paljetter och en massa mer. Utöver att erbjuda en massa garn så har detta företag även saker för dig som gillar att sy, brodera och virka. Det finns tillbehör i form av knappar, band, spets med mera. De erbjuder även olika sorters stickor och virknålar, vävtillbehör, broderitillbehör, broderier, samt andra hobbyprodukter. De har det mesta du kan tänka dig för att utöva en eller flera hobbies. Så kika in på deras webshop sida så får du se vad de har för just dig!