Hitta bra golfgrepp till din golfklubba

För att du ska få bättre grep på golfklubban så kan det vara bra att köpa ett golfgrepp. Med ett golfgrepp kan du greppa bättre och göra bättre slag. Idag finns det lite olika varianter av grepp för klubbor. Dessa brukar vara:

  • Gummigrepp
  • Cordgrepp
  • Hybridgrepp

Spelar du väldigt mycket golf, så kan det vara bra att då och då byta ut dina grepp. Spelar du bara ibland, så räcker det ofta att tvätta av dem och byta mer sällan.

Vilket golfgrepp ska du satsa på?

När det gäller golfgrepp så finns det som tidigare nämnt, tre grepptyper. När det gäller gummigrepp, så är detta ett av de vanligaste. De sitter ofta som standard på de allra flesta golfklubbor. Gummigreppen i sig är sköna och mjuka att hålla i. De är även skonsamma för händerna.

När man talar om cordgrepp, så dessa bra att ha om du spelar i regn eller under en mycket varm sommardag och får handsvett. Dessa grepp har större mönster och är tillverkade i ett bomullsmaterial.

Hybridgrepp är ett gummigrepp och cordgrepp och detta grepp används oftast på stora golftourer runt om i världen.

Hitta det du behöver för att spela golf

Oavsett om du är ute efter nya golfgrepp eller annan golfutrustning, så finns det en bra butik du kan hitta allt du behöver i. Det är drivers.se. Hos dem finns det olika golfklubbor, golfset, bagar, vagnar samt att de även har olika tillbehör. Det i form av bollar, handskar, markörer, peggar och mycket mer.