Restaurang och sportbar i Jönköping

​Är man ett stort sällskap som ska ha en after work eller om man ska gå ut och äta middag och ta ett glas tillsammans så kan det många gånger vara svårt att bestämma en restaurang som kommer att falla alla i smaken. Därför är det perfekt att ni alltid kan boka bord på https://www.shootersbiljard.com/ för att komma till en sportbar och restaurang i Jönköping som kan erbjuda allt för olika smaker och åldrar för att ni ska kunna avnjuta en härlig stund tillsammans. 

Hos Shooters Biljard & Sportbar får ni alltid avnjuta er mat i en härlig och inbjudande miljö med riktigt bra service av personalen och en meny som inte lämnar något övrigt att önska. De har en à la carte meny där ni kan välja bland annat kan välja en riktigt fin bit oxfilé, Jönköpings bästa ribs, läckra pastarätter och mycket mer, men ni kan även kolla in deras pubmeny för att få en hemlagad och rustik pubhamburgare med alla klassiska tillbehör eller kanske en snacksbricka att dela tillsammans med en vän. Självklart finns det även en barnmeny med älskade klassiker för att alla ska bli nöjda och belåtna med sin middag som alltid är lagad av riktigt fina lokala och färska råvaror.​

Boka bord för middag och biljard

En stor fördel med att välja just Shooters i Jönköping när man ska gå på restaurang är att man kan anpassa besöket helt utifrån sällskap och önskemål på kvällen. 

Ni kan välja att enbart avnjuta en middag med familjen i deras mysiga restaurang men ni kan även fortsätta kvällen in i deras biljardhall med bar eller om ni vill se en match på deras stora skärmar för en riktigt maximerad sportupplevelse tillsammans med nya och gamla bekanta i en härlig miljö.